Стало відомо, коли стартує передзамовлення на нові iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple лише нещодавно провела онлайн-презентацію нової серії своїх смартфонів iPhone 12-ї серії, а вже з 16 жовтня новинки будуть доступні потенційним покупцям. Саме в цей день виробник починає прийом попередніх замовлень на представлені пристрої.

Спочатку можна купити лише iPhone 12 або iPhone 12 Pro, прийом попередніх замовлень на які 16 жовтня розпочинаються в багатьох країнах. А ось відвантаження смартфонів партнерам виробник почне через тиждень – 23 жовтня.

Причому в першій хвилі поставок будуть лише версії з дисплеєм діагоналлю 6,1 Дюйма. Що стосується цін, то в цьому сенсі інформація вже озвучена. Так, iPhone 12 буде доступний за ціною від 800 доларів США, а за iPhone 12 Pro покупцям доведеться викласти 1000-1300 доларів. Ціна тут залежить від обсягу вбудованої пам’яті. Що стосується українських цін на новинки, то вони будуть стартувати з відміток 26 тисяч і 36 тисяч гривень відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто нагадати, iPhone 12 оснащений фірмовою SoC A14 Bionic, новим дизайном, що нагадує обриси культового iPhone 4, а також зберіг знайомий багатьом “чубок” у верхній частині дисплея. Основна камера ґаджета має роздільну здатність в 12 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.