Instagram зазначив десятиліття сюрпризом для всіх користувачів

Instagram зазначив десятиліття сюрпризом для всіх користувачів
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сервісу Instagram виповнилося десять років. На честь цієї події в додаток було додано дещо ексклюзивне.

Instagram дозволив замінити стандартну іконку програми на іншу за вибором, в тому числі класичну – у вигляді Полароїд. Іконка, яку Instagram використовує зараз, викликала суперечки кілька років тому, так само як і  інтерфейс , який тоді здався багатьом занадто мінімалістичним.

Крім класичної іконки, є ще близько двох десятків різних варіантів, в тому числі райдужний і в кольорах сутінків, світанку і північного сяйва.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

https://twitter.com/kosmowskipat/status/1313331137692000262?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1313331137692000262%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iguides.ru%2Fmain%2Fother%2Finstagram_otmetil_desyatiletie_syurprizom_dlya_vsekh_polzovateley%2F

Для заміни іконки потрібно оновити Instagram до найсвіжішої версії, зайти настройки і потягнути екран вниз. З’являться емодзі, феєрверк, а потім різні варіанти іконок. Якщо іконка змінилася, потрібно перезавантажити смартфон. 

Іконка змінюється не назавжди, через місяць їй повернеться колишнє оформлення. Втім, якщо не оновлювати додаток, то і іконка не зміниться.

Вибір іконок – не єдиний сюрприз. На честь десятиліття Instagram дозволив подивитися архів Сторіс за три роки і карту з місцями, де вони були записані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.