Віталій Кличко показав нову LED-підсвітку Подільсько-Воскресенського моста

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мер Києва Віталій Кличко показав, як виглядає Подільсько-Воскресенський міст (який зараз активно будується) і його нова LED-підсвітка, а також в черговий раз пообіцяв відкрити автомобільний рух по ньому до кінця поточного року.

«На завершальному етапі будівництво арочного моста, який є частиною Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Тут вже закінчили монтаж освітлення та тривають роботи з демонтажу тимчасових опор. Змонтовані всі нові ванти, міст почали опускати в проектне положення.

Сьогодні ми включили освітлення на всіх ділянках цього великого об’єкта. Робимо все, щоб до кінця року відкрити автосполучення Подільсько-Воскресенським мостом. А наступним етапом буде будівництво метро на Троєщину », – підкреслив Віталій Кличко.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент тривають роботи на всіх майданчиках будівництва мостового переходу. Фахівці з Бельгії вже завершили монтаж прогонової будови заїзду на міст з вулиці Набережно-Хрещатицькій в районі вулиці Верхній Вал.

Загальна вага металоконструкцій складає 780 тонн, довжина – 143 метри. Встановлювати конструкцію будуть за допомогою потужної спецтехніки та плавзасобів, а завершити ці роботи планується до кінця жовтня.

Також тривають роботи з будівництва ділянки Подільського мостового переходу від дамби Русанівських садів до шляхопроводу через залізницю. Там облаштовують огороджувальні конструкції перегінних тунелів метрополітену, здійснюють земляні роботи, а також роботи по влаштуванню насипу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.