Смартфони

Xiaomi Mi 10T Pro сильно впав в ціні до старту продажів

Share

Третій квартал 2020 року китайська компанія Xiaomi завершила прем’єрою кількох нових смартфонів в Європі. Один з них – Xiaomi Mi 10T Pro. Це один з найдоступніших флагманів виробника з Піднебесної в 2020 році. Незважаючи на те, що продажі смартфона в Європі ще не стартували, на AliExpress купити його можна з великою знижкою.

Як завжди, на перекреслену ціну звертати уваги не варто. Офіційна вартість моделі в модифікації 8/128 ГБ склала приблизно 705 доларів (599 євро), а не 767 доларів, як зазначено на AliExpress. У той же час варіант з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті компанія оцінила в 760 доларів (649 євро), а не в 800 доларів.

Зараз у вас є можливість заощадити 90/120 доларів в залежності від конфігурації. Так, версія з накопичувачем місткістю 128 ГБ обійдеться в 615 доларів, а за модифікацію з сховищем на 256 ГБ віддати потрібно 640 доларів. Відзначимо, що в Європі компанія за попереднє замовлення дарує самокати та ручні пилососи. На AliExpress подібних бонусів, на жаль, немає. В Україні купити Xiaomi Mi 10T Pro поки що не можна, але офіційна прем’єра флагмана повинна відбутися найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що новинка отримала топову платформу Snapdragon 865 з частотою до 2,84 ГГц і графікою Adreno 650. 7-нанометровий чіпсет отримує живлення від акумулятора на 5000 мА * г. Це рекордна місткість серед всіх флагманських смартфонів компанії Xiaomi. Батарея підтримує провідну та бездротову підзарядку. 33-ватний блок живлення йде в комплекті.

Однією з особливостей смартфона є IPS-дисплей формату Full HD +, який підтримує частоту оновлення 144 Гц. Його діагональ становить 6,67 дюйма. За словами виробника, в Xiaomi Mi 10T Pro встановлена ​​краща матриця в світі. Сліпо цьому вірити не варто, і краще дочекатися тестів від незалежних ресурсів. Біометричний сенсор встановлений на бічному торці, а спереду знайшлося місце для отвору під 20-мегапіксельну фронтальну камеру.

Зовні новинка сильно нагадує флагман Mi 10 Ultra, який є найкращим камерофоном за версією DxOMark. Щоправда, набір камер у Xiaomi Mi 10T Pro не такий універсальний. Флагман нової серії залишився без телеоб’єктива. Роздільна здатність стандартного і ультраширококутного модулів склала 108 Мп і 13 Мп відповідно, а для макрозйомки використовується 5-мегапіксельна додаткова матриця. Знімати відео модель може навіть в форматі 8K Ultra HD, але тільки при 30 FPS. Також заявлена ​​зйомка в 4K UHD при 60 FPS.

Смартфон не може похвалитися роз’ємом для навушників, слотом під microSD і захистом від води. Корпус зроблений з металу і скла. Програмною оболонкою виступає фірмова прошивка MIUI 12. Зауважимо, що герой статті є одним з перших пристроїв китайської компанії з новою версією MIUI відразу з коробки. В основі лежить операційна система Android 10. З іншого відзначимо NFC, GPS, Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024