Xiaomi Mi 10T Pro сильно впав в ціні до старту продажів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третій квартал 2020 року китайська компанія Xiaomi завершила прем’єрою кількох нових смартфонів в Європі. Один з них – Xiaomi Mi 10T Pro. Це один з найдоступніших флагманів виробника з Піднебесної в 2020 році. Незважаючи на те, що продажі смартфона в Європі ще не стартували, на AliExpress купити його можна з великою знижкою.

Як завжди, на перекреслену ціну звертати уваги не варто. Офіційна вартість моделі в модифікації 8/128 ГБ склала приблизно 705 доларів (599 євро), а не 767 доларів, як зазначено на AliExpress. У той же час варіант з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті компанія оцінила в 760 доларів (649 євро), а не в 800 доларів.

Зараз у вас є можливість заощадити 90/120 доларів в залежності від конфігурації. Так, версія з накопичувачем місткістю 128 ГБ обійдеться в 615 доларів, а за модифікацію з сховищем на 256 ГБ віддати потрібно 640 доларів. Відзначимо, що в Європі компанія за попереднє замовлення дарує самокати та ручні пилососи. На AliExpress подібних бонусів, на жаль, немає. В Україні купити Xiaomi Mi 10T Pro поки що не можна, але офіційна прем’єра флагмана повинна відбутися найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що новинка отримала топову платформу Snapdragon 865 з частотою до 2,84 ГГц і графікою Adreno 650. 7-нанометровий чіпсет отримує живлення від акумулятора на 5000 мА * г. Це рекордна місткість серед всіх флагманських смартфонів компанії Xiaomi. Батарея підтримує провідну та бездротову підзарядку. 33-ватний блок живлення йде в комплекті.

Однією з особливостей смартфона є IPS-дисплей формату Full HD +, який підтримує частоту оновлення 144 Гц. Його діагональ становить 6,67 дюйма. За словами виробника, в Xiaomi Mi 10T Pro встановлена ​​краща матриця в світі. Сліпо цьому вірити не варто, і краще дочекатися тестів від незалежних ресурсів. Біометричний сенсор встановлений на бічному торці, а спереду знайшлося місце для отвору під 20-мегапіксельну фронтальну камеру.

Зовні новинка сильно нагадує флагман Mi 10 Ultra, який є найкращим камерофоном за версією DxOMark. Щоправда, набір камер у Xiaomi Mi 10T Pro не такий універсальний. Флагман нової серії залишився без телеоб’єктива. Роздільна здатність стандартного і ультраширококутного модулів склала 108 Мп і 13 Мп відповідно, а для макрозйомки використовується 5-мегапіксельна додаткова матриця. Знімати відео модель може навіть в форматі 8K Ultra HD, але тільки при 30 FPS. Також заявлена ​​зйомка в 4K UHD при 60 FPS.

Смартфон не може похвалитися роз’ємом для навушників, слотом під microSD і захистом від води. Корпус зроблений з металу і скла. Програмною оболонкою виступає фірмова прошивка MIUI 12. Зауважимо, що герой статті є одним з перших пристроїв китайської компанії з новою версією MIUI відразу з коробки. В основі лежить операційна система Android 10. З іншого відзначимо NFC, GPS, Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.