Монобанк увійшов у топ-3 українських банків по кількості випущених карт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Монобанку, який вважається досить молодим відносно конкурентів, удалося зробити небачене – банк увійшов у топ-3 по кількості випущених карт серед банків Украхни. На даний момент банк відстає лише від найбільших українських цифр – ПриватБанку та ОщадБанку. Нагадаємо, що раныше третє місце займав Райффайзен Банк Аваль, клієнтська база якого налічує понад 2.3 мільйона людей, і буквально два місяці тому Монобанк набрав більше 2.5 мільйонів клієнтів. 

Щомісяця до клієнтів Монобанк додається близько 100 тисяч нових користувачів, а нещодавно був встановлений рекорд по кількості нових клієнтів на день – більше 18 тисяч, у той час як попередній складав близько 5.5 тисяч. Цілком імовірно, що вже до кінця цього року Монобанку вдасться зібрати клієнтську базу в 3 мільйони людей. 

Нагадаємо, що Монобанк почав працювати в кінці 2017 року. Вже у травні 2019 року банку вдалося зібрати більше мільйона користувачів, до кінця 2019 року – більше двох мільйонів, а вже у березні цього року клієнтська база перевищила 2 мільйони людей, буквально два місяці тому кількість перевищила 2.5 мільйони. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.