TWS-навушники Panasonic RZ-S500W та S300W почали продаватися в Україні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Українське представництво Panasonic сповістило про початок продаж нових бездротових навушників RZ-3500W та S300W. Одна з новинок підтримує активне поглинання шумів. 

Реклама

У Panasonic RZ-S500W є система подвійного гібридного поглинання шумів. Система FeedForwad Noise Cancelling використовує мікрофон для отримання інформації про рівень зовнішнього шуму, а система Feedback Noise Cancelling використовує внутрішній мікрофон, який передає майже те, що чує користувач. Завдяки цьому вдається зменшити залежність від спрямованості джерел шуму. 

Реклама

Поглинання шумів при дзвінках є у обох моделях, для цього вони використовують MEMS-мікрофон, а старша модель для цього застосовує також фірмову систему активного поглинання шумів. Також доступний для так званий “прозорий” режим. 

Навушники оснащені підтримкою Alexa, Google Assistant та Siri, але на даний момент тільки до двох останніх можна отримати доступ по тапу, для Alexa цю можливість додадуть пізніше. У навушників є захист за стандартом IPX4, автономність у молодшої моделі складає 7.5 годин, а у старшої – 6.5 годин. Молодша модель буде доступна у білому та чорному кольорах, а старша – лише у чорному. 

Panasonic RZ-S300W будуть доступними для покупки за ціною 2999 гривень, а ціна на старшу модель, Panasonic RZ-S500W – за 4499 гривень. Покупці зможуть налаштувати навушники через безкоштовний додаток Panasonic Audio Connect.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ