Monobank отримав оновлення з великою кількістю нововведень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мобільному додатку популярного українського банку Monobank з останнім оновленням додали декілька цікавих нововведень. Тепер у штрафах за порушення правил дорожнього руху, які розміщені у “Інших платежах” можна додати автомобіль за номером та отримати сповіщення про штраф. Будуть доступні як штрафи з фотофіксації, так і з патрульних постанов. 

Ще одним важливим та зручним нововведенням стала можливість знайти контакт для переведення грошей через номер телефона. Для того, щоб зробити грошовий переказ, користувачу тепер не обов’язково мати реквізити отримувача. 

Важливим нововведенням також стала можливість відключення механізму відновлення PIN-кода до карточки. Тепер користувачам при спробі зміни PIN-коду доведеться звернутися у службу підтримки, якщо вони його забудуть. Ця додаткова міра безпеки дозволить підвищити безпеку грошових засобів клієнтів Monobank. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також відтепер клієнти зможуть надіслати оновлені версії документів, якщо були змінені їхні фото чи вони отримали новий паспорт, а також отримати довідки для посольств та інших структур. Завантажити оновлену версію додатку можна у магазинах Google Play Store та Apple App Store.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.