У Києві запустили єдиний електронний білет для проїзду SmartTicket

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Києві запустили нову технологію SmartTicket, яка, по суті, є електронним білетом для поїздів та метро. Бажаючі можуть отримати білети на офіційному сайті. Новий сервіс був презентований на спеціальній презентації Infrastructure Digital Day. 

Новий проект має статус експериментального, а його розробкою займається спеціальний центр діджиталізації та кібербезпеки Мінцифри України, до розробки також залучена “Укрзалізниця”. Планується створити єдиний електронний білет, який даватиме можливість проїзду на всіх видах транспорту. Буквально зараз ця послуга стала доступна широкому загалу, але зараз доступна лише для київського метро та дальних поїздів “Укрзалізниці”. 

Найближчим часом планується, що вона стане доступною і для інших видів транспорту та міст. Для того, щоб використати послугу SmartTicket, слід вказати всю необхідну інформацію включно з реквізитами та оплатити білет. Після цього на електронну пошту покупця буде надісланий білет у форматі QR-коду. Очікується, що найближчим часом проект SmartTicket стане доступним у Маріуполі, Харкові та Львові.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.