Голосовий асистент Siri буде підтримувати українську мову

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останніми даними, на офіційному сайті компанії Apple з’явилась нова вакансія – компанія потребує анотаційного аналітика, який знатиме українську мову, щоб голосовий асистент Siri її підтримував. Згідно з представленими вимогами, кандидат зобов’язаний досконало володіти українською мовою та розрізняти її діалекти з урахуванням мовних особливостей різних областей. 

Компанія розмістила цю вакансію у штаб-квартирі Apple є Європі, у місті Корк, Ірландія. У повідомленні про вакансію компанії Apple вказано, що потрібен робітник, який буде транскрибувати файли в аудіоформаті, а також надавати оцінку відповідям голосового асистента Siri. Apple заявляє, що фокус буде зроблено на наданні клієнтам максимально приємного користувацького досвіду, тому кандидат на посаду повинен мати відповідну кваліфікацію та вільно володіти українською мовою. 

Кандидат може розраховувати на хорошу оплату та багато інших бонусів, серед яких програма знижок та відпусток працівникам компанії. Також компанія обіцяє зробити працівника експерта в питаннях підтримки та взаємодії з клієнтами. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.