Російський онлайн-рітейлер оголосив про запуск продажів в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільший російський онлайн-рітейлер Wildberries заявив про вихід на український ринок. Про це повідомляє  НВ-Бізнес .

Відзначається, що на даний момент доступнf веб-версія сайту wildberries.ua і мобільний додаток для iOS. Також в компанії планують запустити додаток на Android. На даний момент сайт доступний тільки російською мовою, хоча для деяких інших регіонів Wildberries пропонує локалізацію. Зокрема, користувачам з Вірменії доступна версія сайту на вірменському, для Польщі та Словаччини доступні версії на державному та англійською мовами.

У компанії заявили, що вихід на український ринок – частина їх міжнародної стратегії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всього на сьогоднішній день Wildberries працює в восьми країнах: Росії, Україні, Польщі, Словаччини, Білорусі, Казахстані, Вірменії та Киргизії. Продажі в Польщі рітейлер запустив в січні, а в Словаччині – в травні 2020 року.

У контактах на сайті компанії для українського підрозділу Wildberries вказано офіс у Варшаві. Компанія внесена до польського реєстру підприємців.

У Wildberries планують продавати на території України 3 млн. Найменувань товарів від 32 тис. Брендів: жіночу, чоловічу та дитячу одяг, взуття та аксесуари, іграшки, товари для спорту, канцтовари, зоотовари, а також товари для дому та дачі.

Доставку товарів ритейлер планує здійснювати за допомогою логістичних партнерів через 8000 точок видачі. Також в Wildberries планують здійснювати кур’єрську доставку, у випадках якщо точки видачі знаходяться в значній відстані.

Wildberries – великий російський інтернет-магазин, заснований в 2004 році колишньої викладачкою англійської мови Тетяною Бакальчук і її чоловіком Владиславом. На даний момент Бакальчук є єдиною власницею компанії. Крім того, за даними російського Forbes вона займає друге місце в списку найбагатших жінок РФ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.