У Білорусі в мережу виклали нові дані на силовиків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Білорусі продовжують не тільки відкриту боротьбу з президентом Лукашенко на мітингах і ходах, а й «партизанську». Telegram-канал NEXTA опублікував другу порцію особистих даних понад тисячу силовиків, причетних до розгону вчорашньої акції протесту в Бресті.

Опозиційний ресурс видав повні відомості про силовиків, включаючи звання і місце проживання. Про достовірність інформації не повідомляється.

«Сьогодні чорносорочечники в Бресті вели себе нахабно. Розпилювали в обличчя газ мирним людям, стріляли в повітря, виявляли особливу жорстокість. За вбивство батька п’ятьох дітей Геннадія Шутова також ще не відповіли, навіть розслідування не розпочато », – йдеться в пості з особистою інформацією силовиків.

У NEXTA підкреслили, що «попереджали» – «доведеться відповідати» за злочини проти мирних протестувальників. Відзначимо, напередодні Telegram-канал опублікував дані 1003 співробітників МВС, причетних до затримань і побиття протестуючих в Мінську, коли було затримано більше 300 учасниць жіночого маршу.

Тим часом, ще один Солігорськ шахтар відмовився підніматися на поверхню до виконання своїх вимог. За попередньою інформацією, мова йде про гірському майстра 4-го рудоуправління Олега Кудёлке. Через дружину він передав страйком своє звернення і вимоги.

Як передає страйком, об 11:55 шахтар Олег Кудёлка подзвонив дружині і повідомив наступне: його підняли на поверхню, завантажили в машину швидкої допомоги і в супроводі ще одного авто везуть в медустанову. (Якої саме спрямованості, точно відомо буде пізніше.) Також стачкомовці повідомляють, що біля 4-го рудоуправління почалися затримання всіх, хто вирішив простежити за розвитком ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.