Монобанк пропонує безкоштовну перевірку на COVID-19 для своїх клієнтів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зустрічайте нову акцію від популярного онлайн-банку Monobank, яка дозволяє власникам карток Platinum та IRON безкоштовно здати ПЛР-тест на COVID-19. Однак, варто знати те, що замовляти послугу потрібно заздалегідь, але зате вона повністю безкоштовна. Враховуючи те, що зараз питання пандемії COVID-19 є доволі гострим, то така акція є цілком доречною та корисною.

Представники банку офіційно заявили, що у зв’язку з тим, що міжнародне співтовариство веде активно боротьбу з коронавірусною інфекцією, залучаючи представників та власників різноманітних приватних організацій, онлайн-банк Monobank не може не долучитись до загального вирішення проблеми. Отже, було запроваджено акцію, яка полягає у тому, що тепер власники карток Platinum та IRON не зобов’язані проходити двотижневу самоізоляцію після відвідування іншої країни, оскільки Monobank повністю оплачує тестування на захворювання COVID-19.

Що стосується самої процедури, то тут все доволі просто —після приїзду в аеропорт Бориспіль на вас буде чекати спеціальний медичний працівник, який візьме аналізи для проведення тестування. Якщо результат буде негативним, то клієнт матиме можливість їхати по своїх справах без будь-яких проблем, без проходження необхідної для інших самоізоляції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.