У додатку «Дія» з’являться нові можливості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток «Дія» приросте новими можливостями. Назви перекладаються в електронний формат документів – довідки внутрішньо переміщених осіб і номери ІПН. Про появу нових функцій в українському аналогу російського порталу держпослуг повідомив шеф Мінціфри Михайло Федоров.

З його вчорашніх записів в Telegram слідує, що громадяни України будуть позбавлені від необхідності тягати з собою паперову довідку з номером платника податків. Легалізація електронного ІПН відбулася на останньому засіданні Кабміну. Тоді ж уряд «дало добро» на переклад в цифровий формат довідок ВПЛ <акронім від «внутрішньо переміщені особи».

Бета-тестування нових можливостей, за словами Федорова, буде розпочато з дня на день.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше «Дія» навчилася роздавати електронні підписи. Термін дії кожного такого автографа – 6 місяців. Більше подробиць про зазначеної опції – в цьому матеріалі.

Відзначимо, що для багатьох українців, що обговорюється стійко асоціюється зі стеженням, стукацтвом та іншими негативними спадщини «проклятого совка». Причина цього – використання «Дiї» для контролю місця розташування відправлених на карантинну ізоляцію громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.