16 вересня виходять iOS 14, iPad OS 14, tvOS 14 та watchOS 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На презентації Apple, яка пройшла сьогодні, було анонсовано кілька цікавих програмних новинок, а саме: iOS 14, iPad Os 14, tvOS 14, а також watchOS 7. Нові OS користувачі Apple зможуть почати використовувати вже 16 вересня. Усі ці нові версії операційних систем було представлено в рамках нещодавної конференції розробників WWDC.

Отже, пропоную більш детально ознайомитись із кожною операційною системою, а точніше з iOS 14. Так в новій iOS з’явились повноцінні віджети, які повністю піддаються налаштуванню та можливість об’єднувати додатки у так звані “галереї”. Також з’явилась бібліотека додатків, яка називається App Library та є, по факту, менеджером додатків. Наприклад, ця бібліотека може сортувати додатки, об’єднувати їх в каталоги та багато чого іншого. Також з’явилась підтримка режиму, який називається “картинка в картинці”, завдяки чому користувачі мають можливість працювати з одним додатком та, наприклад, дивитись відео або ж слухати музику.

Також не варто забувати про нову iPadOS 14, яка має всі ті переваги та нововведення, якими може похвалитись iOS 14. Крім того, iPadOS має і кілька особливостей. Наприклад, весь дизайн було перероблено з урахуванням великого екрану. WatchOS 7 може похвалитись збільшеною кількістю циферблатів, можливістю ділитись з іншими кастомними, а також трекінгом сну. Також було частково змінено дизайн інтерфейсу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.