У Києві запущено прокат електросамокатів Kiwi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку березня цього року в Одесі вже почався прокат електросамокатів Kiwi, а в Києві, за обіцянками компанії, прокат мали запустити на тиждень пізніше. Так, компанія доволі сильно запізнилась, але все-таки виконала свою обіцянку, тому тепер у столиці України є можливість взяти на прокат зручний електросамокат.

Електросамокати Kiwi можна орендувати в центрі Києва, а точніше недалеко від Майдану Незалежності. Також їх можна буде знайти в районі Хрещатика, Бессарабського ринку та Золотих воріт. Також для того, щоб знайти вільний самокат потрібно встановити спеціальний додаток Kiwi. Цей додаток доступний як на Android, так і на iOS. Для того, щоб орендувати самокат, ви маєте поповнити баланс в додатку та відсканувати QR-код, який ви зможете знайти на електросамокаті. Після закінчення поїздки ви маєте залишити самокат у будь-якій точці зеленої зони та зробити фотографію.

Що стосується цін, то наразі за розблокування самоката ви маєте заплатити 10 гривень, а тариф за одну хвилину використання становить 3 гривні. Якщо порівнювати із сервісом Bolt, то розблокування коштуватиме 29 гривень, а хвилина поїздки — 2,9 гривень. Також варто врахувати те, що через нового конкурента Bolt може зменшити ціни, а Kiwi навпаки — підняти їх з часом. Цікавим фактом є те, що Kiwi запустили прокат самокатів за тою ж схемою, що і Bolt, через що слід очікувати на прохання прибрати несанкціоновані стоянки для самокатів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.