Huawei FreeLace Pro офіційно презентовано за ціною 120 євро

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський бренд Huawei в рамках своєї офіційної презентації, серед іншого, показав навушники бездротового типу з так званим “ошийником” FreeLace Pro. На презентації також показали нові навушники Huawei FreeBuds Pro, ноутбуки MateBook X 2020 та MateBook 14 2020, а також годинники Watch Fit та Watch GT2 Pro.

У новинки є чотири мікрофони для роботи системи активного подавлення шумів, завдяки чому у неї буде можливість зменшувати шуми до 40 децибел. Є можливість відключати цю функцію при потребі. Підключення до смартфона відбувається по протоколу Bluetooth 5.0, є підтримка технології HiPair. За звук відповідальні 14.2-мм драйвери, є датчик Холла, кнопки для управління та сенсорна кнопка на лівому навушнику.

За автономність навушників відповідальний акумулятор об’ємом 150 мАг, завдяки якому навушники зможуть пропрацювати добу без додаткової підзарядки. Вона, до речі, займає годину, а за 5 хвилин зарядки навушники можна зарядити до 5 годин програвання мультимедіа. У навушників є захист по стандарту IP55, вага складає лише 34 грами. Модель буде доступна у чорному, зеленому та білому кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.