Vodafone Україна продає iPhone зі знижкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Vodafone Україна, який входить у “Велику трійку” операторів мобільного зв’язку, почав продаж смартфонів iPhone зі знижкою, але за умови контрактного підключення. Таким чином вже з десятого вересня 2020 року буд-хто може придбати офіційну версію iPhone SE 2020 з 64 ГБ лише за 10999 грн, що на 3000 грн менше, ніж першопочаткова ціна смартфона.

Ця акція триватиме тільки до 18 жовтня 2020 року, або ж до того моменту, коли закінчаться всі акційні товари. У рамках цього проекту українці, яким більше 18 років (один смартфон на людину), зможуть придбати iPhone 2020 на 64 ГБ у трьох кольорах — Black, White та Red. Щоб придбати смартфон за знижкою, потрібно виконати певні умови, а саме оформити річний контракт на використання тарифу Red XL, який коштує 250 гривень на місяць, а також оформити річну страховку телефона, яка називається “СмартОК” та коштує 1680 грн.

Директор по маркетингу Vodafone Retail заявив, що це новий для України формат покупки смартфонів, який є неймовірно популярним в США та Європі. Також він заявив, що за даними аналітиків мобільного оператора Vodafone, в Україні щонайменше 60% неофіційних смартфонів виробництва Apple. Також директор маркетингу стверджує, що цей пробний проект має конкретну ціль — зробити ринок мобільного рітейлу більш білим та цивілізованим, що не буде проблемою, оскільки Vodafone має прямі контакти з виробниками популярних смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.