Нові вигідні тарифи від Київстар

Мобільний оператор Київстар, який входить до мобільних операторів “Великої трійки”, а також відомий своїми вигідними пакетами послуг, запустив цілих три тарифних плани, які є неймовірно вигідними. Раніше про них вже ходил чутки, але тепер інформації щодо цих пакетів послуг стало більше, тому пропонуємо подивитись на них більш детально та оцінити усі переваги та бонуси, яких, між іншим, доволі багато.

Отже, перший тарифний план носить назву “Спілкування без кордонів”. Цей пакет послуг містить 6 гігабайт мобільного інтернету, безлімітні дзвінки в межах мережі Київстар, а також 60 хвилин дзвінків на номери інших операторів (включно з дзвінками за кордон). Абонентська плата становить 125 гривень за чотири тижні, або ж трохи менше 5 гривень на день.

Другий тарифний план називається “Розваги без кордонів”, що не є випадковістю, оскільки у ньому вже 12 гігабайт мобільного інтернету. Крім того, цей тарифний план також пропонує більше хвилин дзвінків на номери інших операторів , а саме 120 хвилин (а також безліміт для дзвінків в мережі Київстар). Ціна за чотири тижні становить 175 гривень.

Останній тарифний план називається “Відео без кордонів”. Це також тариф з найбільшою кількістю послуг серед усіх трьох. Отже, придбавши цей тарифний план ви отримаєте 18 хвилин мобільного інтернету, 180 хвилин дзвінків на номери, які не належать мережі Київстар, а також безліміт у межах своєї мережі. Ціна за чотири тижні становить 225 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.