Стало відомо, скільки коштуватиме Samsung Galaxy Z Fold 2 в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung, яка недавно презентувала свій флагманський гнучкий смартфон Galaxy Z Fold 2, опублікувала інформацію про український цінник цього смартфона. Апарат можна буде придбати за 59999 гривень. 

Компанія Samsung презентувала свій гнучкий смартфон Galaxy Z Fold 2 ще тиждень тому, і тоді стало відомо, коли вийде новинка, але ціна не була розкрита. Зараз нам розкрили цю інформацію. Нагадаємо, що попереднє замовлення можна буде зробити вже післязавтра як на сайті компанії, так і у її магазинів-партнерів. Купити смартфон можна буде вже 28 вересня. Гнучкий смартфон буде доступний у двох варіантах – бронзовому та чорному, при цьому шарніри можуть бути сріблястими, золотистими, синіми або червоними. 

Samsung Galaxy Z Fold 2 отримав два Infinity-O безрамкові дисплеї (основний на 7.6 дюйма та зовнішній на 6.2 дюйма), оновлений шарнірний механізм та режим розділення інтерфейсу. У моделі також буде флагманська начинка – Qualcomm Snapdragon 865+, в парі з яким буде 12 ГБ оперативної пам’яті, при цьому внутрішньої пам’яті буде 256 ГБ. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.