Vodafone пропонує ідеальний тарифний план за доступною ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Vodafone, який входить у так звану “велику трійку” українських операторів, постійно намагається збільшити свою абонентську базу за рахунок цікавих та вигідних пропозицій. Зараз оператор пропонує отримати 20 ГБ інтернету на швидкості 4G LTE і 700 хвилин для дзвінків на номери як Vodafone, так і інших українських операторів. Найцікавіше у цьому тарифному плані  – ціна, оскільки за такий пакет послуг слід платити лише 100 гривень на місяць. 

Головна перевага тарифного плану – 20 ГБ мобільного інтернету 4G LTE, причому перегляд Netflix, YouTube та деяких інших відеосервісів не тарифікується. 700 хвилин для дзвінків на всі українські номери можна обміняти і отримати безлімітні дзвінки в мережі оператора та 300 хвилин для дзвінків на інші номери. 

Тарифний план називається Vodafone SuperNet Turbo та коштує 100 гривень на один місяць, причому місяць саме календарний, а не 28 днів. Варто звернути увагу також на те, що деякі параметри тарифного плану можуть відрізнятися в залежності від регіону, в якому проживає абонент, тому варто переглянути умови на сайті Vodafone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.