Kyivstar зменшив ціни деяких тарифів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Kyivstar, який входить у так звану “велику трійку” українських операторів, змінив умови декількох пакетів умови. Були змінені умови у тарифних планах “Відео без кордонів”, “Спілкування без кордонів” та “Розваги без кордонів”. Тепер активація пакета доступна через дзвінок до мобільного оператора. Послуги доступні за попередньою оплатою. 

У тарифному плані “Відео без кордонів” користувачі отримують послуги, які сфокусовані на наданню доступу до перегляду великої кількості відео. Для цього абонент отримує 18 ГБ мобільного інтернету для відеохостингів. По мережі мобільного оператора виклики не тарифікуються, для дзвінків по Україні, у деякі інші країни та абонентам інших операторів користувач отримує 180 хвилин.

У тарифному плані “Розваги без кордонів” користувач отримує вже не 18 ГБ, а 12 ГБ мобільного інтернету, але їх можна використовувати не лише для перегляду відео, а для будь-яких сервісів. Також є велика кількість сервісів, використання яких не тарифікується. Для дзвінків на номери інших операторів, по Україні та за кордон передбачено 120 хвилин. Дзвінки в мережі оператора Kyivstar, як і у попередньому тарифі, безкоштовні. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У тарифному плані “Спілкування без кордонів” надається лише 6 ГБ для браузингу, але головний акцент зроблений саме на спілкуванні з іншими абонентами. У випадку, якщо абонент не потребує навіть цього, він може обміняти зайвий трафік на додаткові хвилини для викликів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.