Подвоєння тарифних послуг від Київстар

Мобільний оператор Київстар, який належить до відомої “Великої трійки” операторів, подвоїв кількість послуг у своїх тарифних планах, хоча ціна при тому залишається такою ж для будь-якого пакету послуг. Однак, ця вигідна акція в першу чергу призначена для тих клієнтів, які мають з першого вересня перейти на будь-який оновлений пакет послуг. Також цікавим фактом є те, що подвоїти запропоновані послуги можуть також абоненти з лінійкою тарифів “Без меж” версії минулого року.

Почнемо з тарифного плану, який носить назву “Спілкування без меж” та надає цілих шість гігабайт мобільного інтернету та цілу годину дзвінків на будь-які номери України (включно зі стаціонарними). Раніше цей самий тарифний план пропонував вдвічі меншу кількість послуг — три гігабайти інтернету та тридцять хвилин дзвінків. Однак, дзвінки всередині самої мережі Київстар залишаються безлімітними, як це було і раніше. Більше того, у вас є можливість відмовитись від мобільного Інтернету, якщо ви бажаєте трохи заощадити, а інтернет не потрібен.

Тарифний план “Розваги без меж”, який вже встиг раніше здивувати абонентів, тепер пропонує сто двадцять хвилин дзвінків та цілих дванадцять гігабайт мобільного інтернету. Щодо іншого відомого тарифного плану, який називається “Відео без меж”, то тут абоненти зможуть отримати сто вісімдесят хвилин дзвінків, а також вісімнадцять гігабайт мобільного інтернету. Також приємним пунктом є те, що всі тарифні плани передбачають безкоштовну передплату на сервіс Doctor online.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.