Новий соціальний тариф від Vodafone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно мобільний оператор Vodafone , який входить до мобільних операторів “Великої трійки”, запустив цікавий соціальний тарифний план, який дозволяє отримати багато послуг за невелику ціну — всього лише три гривні на день. А саме ви отримаєте сімсот хвилин дзвінків на будь-які мобільні українські оператори, а також двадцять гігабайт швидкого інтернету.

В основному українці вибирають для себе тарифні плані за такими двома критеріями: кількість послуг, які є у конкретному тарифному плані, а також ціна за них. Якщо точніше, то українці обирають за співвідношенням. Пропоную детальніше розглянути усі пропозиції цього чудового тарифного плану.

  • Двадцять гігабайт високошвидкісного мобільного інтернету;

  • Різноманітні послуги від Vodafone, серед яких Video Pass для любителів відео;

  • Сімсот хвилин дзвінків на номери різноманітних мобільних операторів;

  • Можливість підключити додаткові півтори тисячі хвилин у рамках послуги “Більше розмов”

Як ви вже, можливо, зрозуміли, мова йде про пакет послуг, який називається Vodafone SuperNet Turbo. Якщо ви хочете придбати цей тарифний план, вам потрібно придбати нову сім-карту, або ж звернутись у службу роботи з клієнтами, якщо ви не бажаєте купувати нову картку. Також не варто забувати про акцію обміну старих смартфонів на нові, яку вже запускав мобільний оператор Київстар. Правила такі самі: ви приносите свій старий телефон, ціна якого враховується при придбанні нового пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.