Тепер можна поскаржитись на Vodafone, якщо у цьому є необхідність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер, якщо ви з певних причин були незадоволені якістю обслуговування в компанії Vodafone, то у вас є можливість поскаржитись керівникам конкретних пунктів або торговельних точок. Для реалізації цієї ідеї Vodafone ввели спеціальний сервіс для того, щоб збирати фідбек від клієнтів.

Якщо у вас з‘явилось бажання оцінити якість обслуговування, ви маєте відсканувати QR-код, який можна буде знайти на видному місці в магазині. Крім того, користувачі мають можливість обрати формат надання оцінки, щоб поділитись позитивними, або ж негативними враженнями від роботи працівників. Щодо форматів, то тут немає ніяких обмежень — відео, фото або ж текстовий коментар. Усі відгуки будуть доставлені керівникам торгових точок, а також у спеціальні групи підтримки клієнтів Vodafone. Спираючись на результати фідбеків, працівники отримуватимуть настанови від керівництва, а також отримувати певні винагороди.

Таке нововведення є вельми корисним для обидвох сторін — як для клієнтів, так і для оператора Vodafone. Для клієнтів це корисно в першу чергу через те, що вони матимуть можливість отримати набагато більш якісне обслуговування. Для мобільного оператора також буде корисним підвищення якості обслуговування, оскільки це безпосередньо впливає на прибуток. Таким чином, настільки проста та очевидна зміна в системі фідбеків принесла неабияку користь. Також варто очікувати на подібні зміни зі сторони інших мобільних операторів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.