З’явився новий соціальний тариф від Київстар

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як правило, особливістю соціальних тарифів є необхідний мінімум дзвінків та невелика кількість мобільного інтернету. Однак, мобільний оператор Київстар, який належить до мобільних операторів “Великої трійки”, вирішив повністю порушити це правило, запустивши неймовірно цікавий соціальний тарифний план. Чому ж це виключення з правил? Річ у тім, що у цей пакет послуг пропонує тридцять гігабайтів мобільного інтернету. Отже, які послуги входять у тариф та в чому його особливість?

У більшості випадків, так звані “соціальні” тарифи коштують не більше ста гривень та пропонують тільки необхідний мінімум — певну кількість дзвінків та невелику кількість мобільного інтернету. Пропоную подивитись на те, що ви отримаєте за сто гривень у цьому випадку:

  • Безлімітні дзвінки в мережі Київстар;

  • 300 хвилин на дзвінки не в мережі Київстар;

  • Цілих тридцять гігабайтів мобільного інтернету;

  • Доступ до різноманітних сервісів Київстар;

Крім того, цей тарифний план має ще одну цікаву особливість: якщо ви використаєте всі тридцять гігабайтів мобільного інтернету, то перейдете в інший режим оплати, згідно з яким за кожні сто мегабайт інтернету потрібно платити десять гривень. До речі, цей тарифний план носить назву “Smart Регіон”. Також цікавим фактом є те, що це переглянута версія тарифного плану “Безлім +”, оскільки вони мають дуже багато схожого. Також, наскільки ви могли зрозуміти, цей пакет послуг є регіональним, тому не всі громадяни України матимуть до нього доступ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.