Компактний iPhone 7 рекордно подешевшав

Компанія Apple прдеставила iPhone 7 більше трьох років тому, однак до цього часу він залишається актуальною моделлю на ринку. Зараз його продають майже в три рази дешевше, ніж на старті продажу.

Колись iPhone 7 коштував як справжній флагман, майже 22 тисячі гривень, а зараз його можна придбати за 11 299 гривень в авторизованих ритейлерів. А в інших продавців вартість може опускатися аж до 9 тисяч гривень згідно з даних «Google Пошук».

iPhone 7 продається давно, і у нього є кілька переваг у порівнянні з сучасними недорогими смартфонами. Наприклад, повноцінний захист від води і пилу за стандартом IP67, а ще він як мінімум два роки буде отримувати оновлення iOS.

Що ще подешевшало в Україні:

В сьомої моделі є сильний конкурент серед інших моделей Apple – це новий iPhone SE (2020). Він отримав схожий дизайн, проте вже з новим процесором Apple A13, бездротовою зарядкою, покращеною камерою і захистом IP68. Зараз його можна купити за ціною від 14 499 тисяч гривень.

А якщо потрібен айфон з більшим дисплеєм, то оптимальним варіантом буде iPhone XR – у нього не тільки більший екран, але і значно краща автономність. А коштує він 19 999 гривень, що на 8 тисяч гривень більше ніж 7-ма версія.

Серед Android-смартфонів вибір ще більший. Зокрема, зі схожим цінником продається Xiaomi Mi Note 10 Lite з сучасним дизайном, AMOLED-дисплеєм і чотирма камерами. Вартість його складає 8 399 гривень в авторизованих ритейлерів

В Samsung є більш доступний Galaxy A51 – якраз нещодавно компанія пообіцяла, що цей смартфон буде гарантовано отримувати поновлення протягом трьох років. А вартість його зараз складає 7 799 гривень.

Ще можна звернути увагу на торішній флагман Huawei P30, який до цих пір працює з сервісами Google. А коштує він 14 499 гривень за 128 Гб постійної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.