Інтертелеком припинив діяльність у 9 областях України

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор зв’язку Інтертелеком, згідно з рішенням Національної комісії регуляції зв’язку та інформатизації (НКРЗІ), змушений покинути Волинську, Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську, Тернопільську, Рівненську, Чернівецьку, Донецьку та Луганську області. Рішення пов’язане з тим, що мобільному оператору не виходить належним чином підтримувати інфраструктуру. 

На щастя, для Інтертелеком є й позитивні моменти. Нагадаємо, що Одеська область раніше також була виключена з карти покриття оператора, але тепер йому повернули четвертий та п’ятий канал CDMA-800. Це відбулося завдяки планам оператора по покращенню якості мобільного зв’язку у цьому регіоні та переходу з CDMA на більш сучасний LTE. Також оператор повідомив, що буде забезпечувати захист прав абонентів на адекватному рівні. 

Також є інформація про рекомендацію Національної комісії регуляції зв’язку та інформатизації Інтертелеком про те, що у випадку припинення діяльності в сфері фіксованого зв’язку, до наступного місяця він повинен заявити про повернення номерного ресурсу та надати повний перелік номерів, які будуть використовуватись абонентами на момент припинення надання послуг. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.