Український електромобіль ELMIZ mini офіційно презентовано за ціною 5000 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На недавній виставці EcoDrive TECH 2020 компанія Electropride, яка базується в електрокарі, презентувала електрокар, який коштує 5 тисяч доларів. Згідно зі словами творців, мотор зроблений з китайських деталей, але виробляти електрокари будуть у Києві. Довжина компактного електричного міського автомобіля ELMIZ mini досягає 2.4 метра, висота – 1.5 метра, ширина – 0.9 метра. Максимальна швидкість досягає 60 кілометрів на годину, а від одного заряду електрокар зможе проїхати 120 кілометрів. 

На офіційному сайті є інформація про легковий автомобіль Konyk (скоріш за все, це інша назва вищезгаданої моделі) та вантажний Volyk. Буде доступно три модифікації електрокара Konyk, які будуть відрізнятися запасом ходу та швидкістю зарядки – Standart, Standart Plus та Fun Auto. Вантажний Volyk буде доступний у єдиній версії Standart, яка буде мати запас ходу 120 кілометрів, буде заряджатися за 30 хвилин та зможе перевозити до 1.2 тонн. 

Electropride існує вже чотири роки, ціллю компанії є розвиток українських електрокарів. У компанії є спеціалісти, які достатньо досвідчені для розробки, обслуговування та технічної експлуатації електрокарів. У самої компанії є великий автопарк та база техобслуговування. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.