У Lifecell пропонують корисну послугу, яка потрібна багатьом абонентам

Багато операторів мобільного зв’язку для збільшення абонентської бази пропонують цікаві послуги, які можуть сподобатися абонентам. Недавно оператор мобільного зв’язку Lifecell, який входить у так звану “велику трійку” українських операторів, запропонував справді цікаву послугу абонентам, які займаються вивченням іноземних мов. Це стало можливо завдяки співпраці Lifecell та Busuu, платформи, яка займається освітою, у тому числі й вивченням іноземних мов. 

Інформація про те, що Lifecell буде співпрацювати з Busuu, з’явилася три дні тому. Можна вибирати з англійської, французької, іспанської, італійської, німецької, китайської, японської, португальської, польської, російської, арабської та турецької. Bussu вчить письму, читанню, усному мовленню та сприйняттю. Вчитися можна через офіційний сайт та додаток для мобільних платформ. 

Абонентам Lifecell доступно вивчення кількох мов одночасно, після чого вони будуть отримувати сертифікати, які будуть засвідчувати про пройдений курс та отриманий рівень. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.