Kyivstar безкоштовно обміняє старий смартфон на новий

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Kyivstar, який входить у так звану “велику трійку” операторів мобільного зв’язку, займаючи у ній перше місце, любить збільшувати клієнтську базу за допомогою цікавих акційних пропозицій. Минулого року у компанії запропонували справді цікаву акційну пропозицію, у рамках якої абонент Kyivstar може безкоштовно отримати новий смартфон, обмінявши його на свій старий. Досить велика кількість абонентів використала цю можливість, але вона доступна й досі. 

Програма обміну на даний момент доступна більш ніж у чотирьох сотнях офіційних салонів мобільного оператора. Повний перелік можна побачити в офіційному додатку мобільного оператора. Також онлайн, не відвідуючи салон, можна дізнатися ціну свого старого смартфона, яка буде запропонована при обміні. 

Щоб обміняти свій старий пристрій на новий, слід відвідати салон мобільного оператора Kyivstar, отримати оцінку смартфона і дізнатися, якою буде його ціна при обміні, та отримати безкоштовно новий смартфон або, якщо він дорожчий, ніж оцінкова ціна старого пристрою, оплатити різницю при покупці. Слід також звернути увагу на те, що клієнт повинен бути повнолітнім для підписання відповідного договору. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також важливою умовою є те, що вік старого смартфона не повинен перевищувати шість років. У випадку, якщо у користувача збереглася оригінальна комплектація старого апарата, його ціна виросте. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.