З’явився новий вигідний тариф від Київстар

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Київстар вже неодноразово пропонував своїм користувачам вигідні пакети послуг, яку були максимально збалансовані як в плані пропозицій, та і в плані ціни. Цього разу це не якийсь соціальний тарифний план, який орієнтований на певну групу людей — це самодостатній та повноцінний пакет послуг, який містить у собі триста хвилин дзвінків, а також двадцять гігабайт інтернету. І хоч інші оператори також мають чимало збалансованих тарифів, на які варто звернути свою увагу, цей тарифний план можна вважати цілком привабливим.

Отже, що входить у цей пакет послуг, який носить назву “Смачний”. Перш за все, це високошвидкісний інтернет — цілих двадцять гігабайт. По-друге, це триста хвилин дзвінків на номери всіх операторів України, включно зі стаціонарними номерами. Також варто зазначити, що абонентська плата становить лише сто гривень на місяць, що робить цей пакет доволі вигідним.

Також цей тарифний план, як і всі інші, працює на всій території України, а придбати його можна разом з новою сім-картою, або ж, якщо потреби у новій картці у вас немає, скористатись послугами сервісу “Мій Київстар”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак, з оглядом на реакцію мобільного оператора на пандемію COVID-19 можна впевнено сказати, що попереду нас чекають і інші вигідні тарифи, тому, якщо хтось вагається, то не варто переживати, оскільки це не останній шанс скористатись вигідними послугами від Київстар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.