Став відомий дизайн камери Huawei Mate 40 і Mate 40 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Мережі з’явилися фотографії скляних панелей, які покриватимуть блоки основних камер Huawei Mate 40 та Huawei Mate 40 Pro. Нагадаємо, що Huawei Mate 30 минулого року отримав круглий модуль камери, і цей дизайнерський елемент буде частково перенесений у серію Mate 40. 

Тепер коло, як у Huawei Mate 30, вписане у квадрат. Обидві панелі мають позначку “3D”, що каже про наявність ToF-сенсора. Щоправда, у Mate 40 Pro буде також прямокутний елемент посередині між всіма модулями – судячи по всьому, там буде перископічний модуль камери. Цей дизайн, щоправда, не співпадає з рендерами Huawei Mate 40 та Mate 40 Pro, які з’являлися раніше, оскільки там був такий самий круглий елемент, який був у Huawei Mate 30 та Mate 30 Pro.

Нагадаємо, що раніше цього року з’явилась інформація про те, що Huawei Mate 40 отримають основний модуль камери на 108 МП зі системою з 9 лінз, що значно покращить можливості оптики. Також на Pro-версії повинен появитися 5-кратний оптичний зум. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei повинна презентувати нові Mate вже восени, смартфони мають працювати на флагманських чіпсетах Kirin, незважаючи на те, що HiSilicon найближчим часом перестане виробляти чіпсети через санкції зі сторони Сполучених Штатів Америки (нагадаємо, через них компанія Huawei не може використовувати потужності TSMC для власного виробництва). 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.