Monobank зменшує відсоток на залишок з 10% до 7%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно популярний в Україні платіжний сервіс, який відомий всім під назвою Monobank, перейшов межу в 2,5 млн користувачів, а вже сьогодні повідомив про певні зміни у тарифах, які відбудуться з першого вересня. Всього таких змін три і дві з них можна назвати приємними, але третю — ні. Усі деталі розповів засновник цього проекту у своєму каналі в Telegram.

Загальновідомим є той факт, що за останній рік ставка по депозитах в українських банках суттєво зменшились, що цілком закономірно та очевидно. Також виключенням з правил не стали Fintech та “Універсал-Банк”. Кілька місяців назад ставка на терміновий депозит у національній валюті зменшилась настільки сильно, що стало більш вигідно тримати залишок на карті. Інакше кажучи, річні депозити без права розірвання Monobank приваблює під 11% річних, а ставка на залишок по картах становить 10% річних. Вже з першого вересня ставка на залишок зменшиться до 7% річних.

Однак, є і хороші новини. Так, проект Monobank планує запропонувати більш вигідні умови для сплачування кредитів, а також усіх аспектів, які з ними пов’язані. Наприклад, буде знижено плату за використання кредитного ліміту після виходу з грейс-періоду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важливо те, що для чорних карт ставка буде становити 3,1% в місяць, замість 3,2%, а ставка для платинових та залізних карт буде становити 2,9% в місяць, замість 3,1%. Крім того, з першого вересня платіжний сервіс планує зменшити вимоги для мінімальної кредитної оплати — з 5% до 4%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.