Uber запустили програму нагородження водіїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в далекому 2018 році відома компанія Uber запустила спеціальну програму у США, ціль якої — забезпечення різних нагород для водіїв рівня Uber Pro. Сьогодні ця програма надійшла і до України.

Завдяки програмі, яка носить назву Uber Pro, працівники зможуть отримувати різноманітні винагороди, ціль яких — заохочувати цих самих працівників, що буде сприяти більш ефективній роботі. Щодо самих винагород, то серед них водії зможуть знайти знижки на медичне обслуговування, страхування власного авто, а також різноманітні програми, які будуть позитивно впливати на особистий розвиток працівника (наприклад, різні курси).

Однак, це ще не все, оскільки водії також будуть отримувати й інші винагороди, які будуть неймовірно корисними під час роботи. Так, вони матимуть можливість отримати знижки на пальне на заправках OKKO, Motto, Shell, “БРСМ-Нафта” або Glusco. Також не варто забувати про співпрацю Uber з такими компаніями, як Universalna та “Еліт”, яка дозволить працівникам отримати знижки на технічне обслуговування та ремонт, якщо у цьому є необхідність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приємним бонусом є те, що водії будуть отримувати допомогу, яка буде пов’язана з замовленнями безпосередньо. Наприклад, можна буде отримувати замовлення з аеропортів (які є достатньо прибутковими), або ж отримувати додаткову інформацію про саму поїздку перед тим, як брати замовлення.

Також слід нагадати, що нещодавно Міністерство інфраструктури України підготувало один законопроект, який має певним чином впливати на роботу таксі. Під цим впливом мається на увазі введення патента на діяльність, підвищена відповідальність перед пасажирами і т.д.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.