Експерт розповів, яку криптовалюту варто купувати в 2020 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі з’явився новий матеріал, в якому експерт і фінансовий аналітик компанії Telf AG розповів, в яку криптовалюту варто вкластися в 2020 році. Як не дивно, в його списку присутні досить консервативні варіанти.

За словами фахівця, пандемія коронавірусу внесла власні корективи в курс сучасних криптовалют. Так, наприклад, валютне просідання, яке спостерігається в багатьох країнах, призвело до того, що курс біткоіну і інших криптовалют став стрімко зростати. Також експерт зазначає, що найпопулярніша криптовалюта планети біткоіни менш схильна до інфляції, ніж фіатні гроші.

“У гучному інтерв’ю на CNBC співзасновник компанії Fundstrat Global Advisors Том Лі заявив, що протягом цього року курс Bitcoin підніметься до $ 40 000. За його словами, це станеться через халвінг, спалахи коронавірусу, геополітичної нестабільності і подолання 200-денної середньої позначки. Не виключено, що зростання підхоплять й інші криптовалюти: наприклад, цікавий Ethereum ” , – заявив аналітик.

При цьому в числі криптовалют, в які фахівець радить вкластися, якщо таке бажання все ж з’явилося, називаються всього п’ять варіантів: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Neo і Stellar.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.