Нова Пошта тепер дозволяє погасити кредит

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У “Новій Пошті” черговий раз розширили список послуг завдяки співпраці з іншими компаніями, які займаються наданням українцям фінансових послуг. На цей раз співпраця відбудеться з мікрофінансовим агентством “Мілоан”, в рамках якої клієнти Нової Пошти та Мілоан зможуть погасити кредит прямо у відділенні Нової Пошти. 

Що цікаво, все погашення мікрозайму займе близько п’яти хвилин, і для цього треба буде мати лише пасорт та номер договору. Для погашення доведеться відвідати найближче відділення Нової Пошти, де треба буде скористатися послугами сервісу NovaPay, який вже працює у всіх відділеннях Нової Пошти. Для того, щоб знайти найближче відділення поштового сервісу, можна зайти на офіційний сайт компанії 

Для початку слід назвати МФО, повна назва якого – “MILOAN (погашення кредитів)”, а у випадку виникнення проблем з пошуком, варто спробувати різні варіанти, які звучать подібно – “Miloan”, “Мілоан” і так далі. Номер договору можна знайти лише після авторизації на офіційному сайті мікрокредитної компанії, після чого слід буде просто оплатити заборгованість по кредиту, причому доступні опції як повної, так і часткової оплати. Після отримання коштів робітник Нової Пошти вам видадуть чек, а на телефон прийде SMS-повідомлення з інформацією щодо підтвердження платежа. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після появи NovaPay вам не слід стояти в черзі, шукати найближчий термінал і робити багато інших непотрібних та довгих дій лише для того, щоб погасити заборгованість за допомогою готівки, оскільки відділення Нової Пошти дозволяють зробити це набагато швидше та ефективніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.