Київстар, Vodafone, Lifecell – якого мобільного оператора вибрати?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3Цього року, у зв’язку із пандемією коронавірусу, туристична галузь неймовірно сильно постраждала, але зараз ринок починає повільно відновлюватись. Тепер різні країни, які раніше відмовлялись впускати людей, тепер спокійно це практикують, але він туристів вимагають довідку про відсутність коронавірусу, а також спеціальне медичне страхування разом зі звичайним. У цій статті ви дізнаєтесь, страхування від якого оператора є найкращим.

Якщо вас цікавить мобільний оператор Київстар, то страхові послуги можна можна оплатити через сервіс, який носить назву “Смарт-Гроші”, парарлельно отримавши цілий пакет послуг, яких більше, ніж три тисячі. Важливим пунктом є те, що наразі Київстар працює з різними страховими компаніями, які мають різні умови. Наприклад, “Альфа Страхування” в першу чергу буде страхувати маж смартфон від можливих проблем, серед яких, наприклад, може бути крадіжка, як неочікувана обставина.

Якщо ж починати розмову про Vodafone, то цей мобільний оператор працює зі страхуванням менше, ніж той мобільний оператор, якого ми згадували вище — тільки два роки. Вас може зацікавити послуга SmartTravel, яку запустили у партнерстві зі страховою компанією ARX у 2018 році. До карантину вона була досить успішною, однак закриття кордонів та пандемія суттєво вплинули на роботу послуги та внесли певні корективи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо Lifecell, то цей мобільний оператор почав співпрацю з компанією Universalna шостого серпня. Але цікаво те, що страхування від Lifecell передбачає той випадок, при якому ви захворієте коронавірусом, що є досить важливим пунктом у наш час. Страхування покриє витрати на діагностику, лікування та медичну евакуацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.