Новини України та Світу

В YouTube позбудуться дратівливої функції

Share
Час читання: < 1 хв.

Компанія Google оголосила, що YouTube незабаром припинить розсилати користувачам повідомлення на електронну пошту. Про це йдеться в офіційному блозі компанії.

YouTube використовує кілька способів, щоб повідомити користувачеві про те, що відбувається на каналах, на які він підписаний: повідомлення на смартфон, повідомлення з браузера на робочий стіл комп’ютера і повідомлення на пошту. Однак підтримка останнього припиниться вже 13 серпня.

Сервіс ухвалив відповідне рішення за досить простої причини. Практично ніхто з користувачів не відкривав повідомлення від YouTube на своєму email, тому ніхто не бачить сенсу в продовженні підтримки поштових розсилок.

Користувачі відкривали 0,1% повідомлень у пошті, відправляючи більшу частину в спам.

Найефективнішим способом залучення користувачів до перегляду контенту виявилися повідомлення з мобільного додатку YouTube. Тому сервіс планує розвивати ці канали зв’язку з підписниками каналів.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    За прогнозами, наступного року Apple випустить iPhone з тоншими OLED-дисплеями

    Тайванська компанія Novatek оголосила про плани розпочати масове виробництво OLED-дисплеїв з технологією TDDI (touch and…

    04.10.2024

    OpenAI запустив новий інтерфейс Canvas для ChatGPT

    OpenAI, лідер у галузі штучного інтелекту, анонсував інструмент Canvas, що спрощує роботу з текстом та…

    04.10.2024

    Telegram готує повноцінну заміну для YouTube

    Розробники Telegram оголосили про проведення конкурсу. Учасникам пропонується створити для iOS-версії Telegram плеєр, який може відтворювати відео…

    04.10.2024

    iPhone можуть отримати режим «гостя»

    Apple запатентувала гостьовий режим для iOS Він дозволить передати айфон другові чи дитині, не побоюючись,…

    04.10.2024

    Google тестує нову функцію для боротьби з фейковими сайтами

    Google тестує нову функцію, щоб допомогти користувачам знаходити надійні компанії у мережі. В рамках експерименту,…

    04.10.2024

    YouTube масово блокує акаунти та канали по всьому світу, але проблему можна вирішити

    Деякі користувачі YouTube зіткнулися з блокуванням своїх облікових записів або каналів. Поштою їм надійшло повідомлення…

    04.10.2024