ПриватБанк запустив FacePay24 біометричні термінали для оплати обличчям

Приватбанк запустив перші в Україні біометричні платіжні POS-термінали з технологією FacePay24, яка дозволяє оплачувати покупки за допомогою обличчя. Про це повідомив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств Приватбанку Євген Васильцов.

«Вже сьогодні оплата за допомогою обличчя доступна на 260 POS-терміналах Android PAX, мережу яких банк активно розширює в торгових точках країни. До кінця року Приватбанк встановить в Україні 7 700 біометричних POS-терміналів », – заявив він.

 

Як користуватися сервісом:

  • Для використання сервісу «оплати особою» необхідно встановити на смартфон оновлений додаток Privat24 і активувати оплату FacePay24.
  • Потім, слідуючи підказкам програми, потрібно зробити три Селфі з різних ракурсів і підв’язати до свого обличчя обрану банківську карту.
  • Щоб здійснити оплату в POS-терміналах Android PAX, потрібно після введення суми на терміналі вибрати оплату за допомогою обличчя, подивитися в фронтальну камеру терміналу і натиснути кнопку «сплатити».
  • Після підтвердження операції пін-кодом обраної карти, покупка буде оплачена.

FacePay24 використовує одну з провідних в світі систем автоматичного розпізнавання особи Amazon Rekognition і забезпечує повну безпеку персональних даних клієнтів, включаючи технічний фізичний контроль, шифрування даних при зберіганні і передачі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.