Компанія Xiaomi офіційно оголосила про закриття форуму MIUI в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Форум проіснував декілька років, зараз же компанія повідомила, про закриття форуму MIUI для України. Віднині він не існуватиме у звичному для нас вигляді. Ця, звістка, звичайно ж засмутила фанатів продукції Xiaomi, тому що більшість користувачів компанії знаходили на форумі підтримку та відповіді на питання. Xiaomi прокоментувала ситуацію:

«Дякуємо за те, що стільки часу були з нами, але настає час для нових проєктів. Тому наш форум MIUI у його актуальному вигляді припиняє своє існування» – написали в електронному листі.

Сайт оновили. Ви й досі можете отримувати цікаві та актуальні новини про ґаджети Xiaomi. Зокрема, про смартфони Mi, Redmi, POCO та Black Shark. Компанія зробила дуже багато за ці шість років для того, щоб у користувачів не виникали питання з експлуатації їх пристроїв. Але, якщо вам знову буде потрібна допомога, пишіть у коменти до матеріалів – там ви зможете отримати відповіді на питання.

Ймовірно, згодом буде знайдено новий спосіб для комунікації користувачів з компанією. Можливо, новий форум чи абсолютно інший спосіб – час покаже.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.