Новини України та Світу

Мер Києва Віталій Кличко показав, як розумні технології допомагають йому в управлінні столицею

Share

Мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відео про те, як розумні технології допомагають йому в управлінні столицею. Зокрема, він продемонстрував роботу інтерактивної системи, за допомогою якої може контролювати процеси, що відбуваються в місті, не виходячи з робочого кабінету.

«Система Smart City, яку Київ ввів кілька років тому, зробила муніципальне управління більш ефективним і прозорим, а мешканцям міста надала багато зручних сервісів. Я переконаний, що Київ повинен бути технологічним, сучасним і комфортним містом. І ми робимо для цього все можливе », — зазначив Віталій Кличко.

«Центр управління польотом – можна так назвати. Контроль різних сфер міста: транспорт, приватна власність, бюджет, камери спостереження, медичні установи. Все це можна побачити на екрані в режимі реального часу. Наприклад, надходження і витрати з бюджету. Або як відбувається електронний запис до лікарів. Ми також бачимо моніторинг звернень по лінії «15-51». З цього кабінету, з офісу, я можу проконтролювати чимало процесів, що відбуваються в місті », — поділився Віталій Кличко.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За його словами, кожна одиниця комунального громадського транспорту та спецтехніки обладнана GPS-трекера, що дозволяє відстежувати місцезнаходження техніки в реальному часі.

Також до системи підключено майже 10,000 камер відеоспостереження, встановлених в рамках проекту «Безпечна столиця». З їх допомогою, підкреслив Віталій Кличко, вже вдалося розкрити чимало злочинів у місті.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024