Монітор Philips 498P9 Brilliance скоро з’явиться в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія MMD представила новий вигнутий 49-дюймовий монітор Philips 498P9 Brilliance формату 32: 9 SuperWide, який здатний замінити пару стандартних 27-дюймових Quad HD дисплеїв зі співвідношенням 16: 9.

Модель оснащена VA-панеллю з діагоналлю 49 дюймів (48,8 дюйма / 124 см) і роздільною здатністю Dual QHD 5120 × 1440 пікселів, вигин з кривизною 1800R забезпечує меншу деформацію зображення і більш широке поле зору. Підставка Compact Ergo Base дозволяє нахиляти, повертати і регулювати по висоті положення дисплея, підбираючи оптимальне для користувача положення.

Фірмова технологія SmartImage аналізує контент, що відображається на екрані, і відповідним чином оптимізує роботу дисплея. Система Adaptive-Sync забезпечує плавність дії в комп’ютерних іграх. Ну, а Flicker-Free і режим LowBlue зменшують мерехтіння і знижують навантаження на зір.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Монітор оснащений декількома портами для підключення, включно з DisplayPort, HDMI і USB 3.2. Вбудований перемикач MultiClient Integrated KVM разом з функцією Multi-View дозволяє одночасно керувати двома пристроями за допомогою однієї системи з монітора, клавіатури і миші, що економить ще більше часу і місця. Досить просто натиснути кнопку, щоб переключитися між джерелами сигналу, що особливо важливо тоді, коли потрібно використати переваги багатозадачної роботи.

Монітор Philips 498P9 з’явиться в продажу в серпні 2020 року орієнтовною ціною 29999 гривень. Цілком можливо, що після того, як монітор з’явиться на ринку, почнуть діяти знижки, які дозволять зекономити на покупці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.