Lifecell пропонує нові вигідні тарифи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Lifecell, який є одним з представників операторів “великої трійки”, активно намагається зацікавити нових абонентів новими вигідними тарифними планами. Як і інші мобільні оператори, Lifecell передбачає обслуговування клієнтів на основі передоплати.

Отже, нові тарифні плани називаються “Смарт Лайф”, “Вільний Лайф” та “Просто Лайф” і всі вони мають свої особливості. Щодо спільних аспектів, то всі ці тарифні плани доступні на всій території Україні. Щомісячна абонентська плата становить від сімдесяти до трьохсот гривень, але ті абоненти, які вже зареєстровані або ж персоніфіковані. Також є досить цікаві знижки для тих, хто вирішить скористатись MNP, перейшовши у мережу Lifecell зі збереженням свого номера. Для таких клієнтів знижка становитиме до сімдесяти гривень.

“Просто Лайф” та “Смарт Лайф” — це найдешевші тарифні плани. Розмір абонентської плати становить сімдесят та сто двадцять гривень на місяць відповідно. Ці тарифні пропонують по 250 та 750 хвилин вихідних дзвінків. “Просто Лайф” має небагато мобільного інтернету — лише один гігабайт, але пакет “Смарт Лайф” містить двадцять гігабайт. Щодо більш дорогого пакету “Вільний Лайф”, то ціна за нього становить 200 гривень на місяць, а “Platinum Лайф” коштує 300 гривень. Пропонується 1500 хв та 3000 хв вихідних дзвінків відповідно, а інтернет повністю безлімітний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в цій лінійці існують регіональні тарифні плани, які значно дешевші та діють на територіях таких областей: Луганська, Донецька, Запорізька, Закарпатська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька та Чернівецька.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.