В Мережу виклали шпалери для iPhone 12, він виявився меншим iPhone SE 2

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сайт MacRumors створив спеціальні шпалери, що дозволяють оцінити приблизні габарити, 5,4-дюймового iPhone 12, який знаходиться на стадії розробки. Шпалери наочно показують, наскільки новий iPhone 12 буде меншим в порівнянні з актуальними смартфонами Apple.

Реклама

З'явилася можливість оцінити габарити компактного iPhone 12

В MacRumors створили три види шпалер для оцінки габаритів 5,4-дюймового iPhone 12. Вони підходять для установки на iPhone 11 / XR, iPhone X / XS / 11 Pro і iPhone XS Max / 11 Pro Max. Шпалери доступні для завантаження за наступними посиланнями:

Габарити iPhone 12 були прораховані на основі недавнього витоку з коду бета-версії iOS 14. У прошивці виявилася оновлена функція «Збільшення» з підтримкою пристрою з незвичайною роздільною здатністю 960 × 2079 пікселів.

У виданні вважають, що Apple оновила функцію перед запуском 5,4-дюймового iPhone 12. На це вказує той факт, що при діагоналі екрану 5,4 дюйма і роздільною здатністю 960 × 2079 точок, дисплей пристрою мав би щільність пікселів 458 ppi, як і в інших сучасних моделей iPhone.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: