Microsoft і Mastercard уклали партнерську угоду

Microsoft і Mastercard уклали партнерську угоду
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хмарні партнерські відносини Microsoft включають п’ятирічну угоду з PepsiCo, підписану вчора, і стратегічний альянс з американською фінансовою фірмою MSCI, укладену минулого тижня. Сьогодні технічний гігант оголосив про співпрацю з багатонаціональною корпорацією фінансових послуг Mastercard.

Партнерство буде зосереджено на прискоренні цифрової торгівлі, розширення можливостей інновацій в сфері технологій і покращення фінансової інтеграції. З точки зору Mastercard, компанія буде отримувати через Azure передові хмарні і ШІ-технології для просування своїх досліджень і розробок. Зокрема, Mastercard Labs зможе використовувати послуги Microsoft для вивчення додаткових можливостей в Фінтех-екосистемі.

Кен Мур, виконавчий віце-президент і керівник Mastercard Labs, прокоментував це таким чином: «Ми дуже раді поглибити наші давні відносини з Microsoft, просуваючи дослідження, розробки і масштабування нових технологій і бізнес-моделей. Це стратегічне співробітництво зміцнить і розширить наші хмарні сервіси і технологічні можливості, що призведе до інновацій і творчості в рамках екосистеми. Це дозволить нам вивчити можливості, орієнтовані на нові сегменти, технології та тенденції, оскільки ми продовжуємо стимулювати фінансову доступність і будувати майбутнє торгівлі ».

Через Azure буде надана підтримка платформі Mastercard Community Pass, яка зосереджена на забезпеченні максимальної доступності сучасних фінансових послуг. Доступ до критично важливих послуг і фінансова безпека для людей в таких спільнотах будуть пріоритетними, вказується в повідомленні Mastercard.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.