Під Києвом будують завод автомобільної електроніки Kostal

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навесні цього року німецька компанія Kostal оголосила, що має намір побудувати під Києвом завод з виробництва автомобільної електроніки на 900 робочих місць. Пандемія коронавірусу і криза на глобальному автомобільному ринку не вплинула на плани компанії і минулого тижня вона офіційно розпочала будівництво.

З цього приводу 24 липня в Бориспільському районі Київської області відбувся урочистий захід із закладенням капсули з нагоди початку будівництва майбутнього заводу з виробництва мехатронних виробів ТОВ «Костал Україна». Участь у події взяли Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, глава Київської облдержадміністрації Василь Володін, генеральний директор ТОВ «Костал Україна» Радослав Шкуп, представники Посольства Німеччини в Україні, голова Бориспільської міської ради та РДА, а також інші.

Також потрібно розуміти, що залучення інвестицій є важливим рушійним фактором розвитку економіки області. Саме тому Київська обласна влада, як і керівництво держави підтримує ініціативи щодо створення нових підприємств і створює максимально сприятливі умови для бізнесу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зазначити, що ТОВ «Костал Україна» – це дочірня компанія німецької фірми LEOPOLD KOSTAL GmbH & Co., яка в свою чергу входить до групи KOSTAL, що складається з 31 компанії в 17 країнах світу. ТОВ «Костал Україна» було засновано в 2006 році в Переяславі на базі відремонтованого корпусу заводу «Київприлад». Напрями діяльності: автомобільна електроніка, контактні системи, промислова електроніка, автоматичне і діагностичне обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.