Viber – найпопулярніший месенджер в Україні, далі йде FB Messenger, Telegram та інші

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В середині 2020-го року українське дослідницьке агентство InMind в ході маркетингового дослідження сегменту месенджерів виявило найпопулярніший месенджер в Україні. Згідно з результатами опитування, найпопулярнішим месенджером став Viber, Який використовують 97 відсотків респондентів. У сегменті від 25 до 34 років 99 відсотків людей використовують Viber. Більшість респондентів використовує Viber для спілкування із сім’єю, знайомими та для навчання. 

Viber отримав цікаве нововведення

Згідно із результатами, отриманими в ході дослідження, даний месенджер популярний як у великих містах, населення в яких більше 500 тисяч людей, в тому числі у Києві, так і в містах, де людей менше – 98 та 95 відсотків відповідно. Японська комунікаційна платформа стверджує, що зростання використання програми для комп’ютера виросло на 28 відсотків у травні, якщо порівнювати із січнем 2020-го року. Функціями для групового використання Viber також почали користуватися набагато частіше – середня кількість повідомлень на користувача у групових чатах виросла на 18 відсотків, а кількість групових дзвінків на користувача – на 50 відсотків. Якщо говорити глобально, у всьому світі за хвилину у Viber відправляють 3 мільйони повідомлень, 300 тисяч стікерів та більше, ніж півтора мільйона зображень. 

Друге місце у дослідженні зайняв Facebook Messenger, а третє – Telegram, а от WhatsApp та Skype нижче – їх використовують менше 50 відсотків українців (віком від 25 до 34 років). Варто звернути увагу на те, що це дослідження проводилося серед населення України у містах з населенням більше 50 тисяч людей віком від 13 до 55 років. Розмір вибірки – 525 респондентів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.