В Україні почали продаватися камерофони Vivo X50 від 16 тисяч гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo повідомила про анонс нової серії флагманських камерофонів Vivo X50, у яку ввійшли дві моделі – флагманський Vivo X50 Pro та молодша модель Vivo X50. Ці смартфони призначені для користувачів, які орієнтуються на мобільну фотографію та відеозйомку, особлива флагманська Pro-модель. Компанія додала підтримку оптичної гіперстабілізації (у флагманській моделі), нічного режиму, гіперзуму та покращила технології зйомки портретних фотографій. 

Смартфони оснащені AMOLED-дисплеєм діагоналлю 6.56 дюймів, їх частота оновлення складає 90 Гц, а роздільна здатність – FullHD+, компанія заявляє про підтримку технології HDR10+. Vivo X50 Pro оснащений субфлагманським процесором Qualcomm Snapdragon 765G з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління, а Vivo X50 – Snapdragon 730. Молодша модель оснащена 8 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам’яті, а у старшої відрізняється лише об’єм внутрішньої – він вдвічі більший. Vivo X50 оснащений акумулятором об’ємом 4200 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33W, а у старшої моделі акумулятора на 4315, при цьому швидкість зарядки така сама. Старша модель також оснащена Hi-Fi чіпом Asahi Kasei AK4377A. 

Обидві моделі оснащени основною камерою Sony IMX598 з діафрагмою f/1.6, є підтримка системи гіперстабілізації. Основна камера у смартфонів виконана у стилі “Big Eye”. У старшої моделі є перископічний об’єктив з 60-кратним гіперзумом. Є підтримка технологій Super Night та Astro, завдяки яким користувач може отримувати хороші нічні знімки. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель Vivo X50 буде доступна у голубому та чорному кольорах, а Pro-версія буде доступна тільки в сірому. Старт продаж молодшої моделі запланований на 24 липня за ціною 16 тисяч гривень, а старшої на 20 серпня за ціною 25 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.