Названо найпопулярніші додатки червня 2020 року

Названо найпопулярніші додатки червня 2020 року
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відома аналітична компанія Sensor Tower, опублікувала список кращих видавців мобільних додатків і найбільш завантажувані додатки за червень 2020 року.

Названо найпопулярніші додатки червня 2020 року

За даними Sensor Tower, найбільшим видавцем мобільних додатків в червні 2020 року (як для iOS, так і для Android в сукупності) став Google з більш ніж 317,6 млн. завантажень, що в порівнянні з аналогічним періодом минулого року збільшився на 68,5 %. Інші відомі бренди включають Facebook на другому місці і Voodoo на третьому місці. Bytedance і Outfit7 зайняли четверте і п’яте місця відповідно.

Google зайняла перше місце в рейтингу як Play Store, так і App Store. Tencent посів друге місце, в той час як Facebook зайняв третє місце в рейтингу iOS, в той час як Android зайняв друге місце, а Outfit7 – третє.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Названо найпопулярніші додатки червня 2020 року

В рейтингу найбільш завантажуваних додатків за червень 2020 року TikTok домінував як в App Store, так і в Google Play. Друге місце було отримане в обох категоріях: ZOOM отримав найбільшу кількість завантажень на місяць. Facebook зайняв третю позицію в загальному рейтингу, хоча YouTube посів третю позицію в списку App Store. Четверте місце зайняв WhatsApp в обох категоріях, що робить його також четвертим в цілому, при цьому Instagram посів п’яте місце в загальному рейтингу і в App Store, незважаючи на те, що Google Meet займає п’яте місце в рейтингу Google Play.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.